Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuț Stroe –„Oricine are dreptul să-și demonstreze nevinovăția, dar nu folosind ca scut votul colegilor”

ro

17 Feb, 2016 16:55 1956 Marime text
 
Deputatul Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, consideră că oricine are dreptul să-și probeze și să-și demonstreze nevinovăția, însă „nu folosind ca scut votul colegilor”. Aceste precizări au fost făcut în urma respingerii solicitării DNA de reținere și arestare a lui Mădălin Voicu.
 
„Oricine în această țară are dreptul să-și probeze și să-și demonstreze nevinovăția, dar nu folosind ca scut votul colegilor. Și astăzi, poate mai pregnant ca altădată, PSD-ul și-a dezvăluit adevăratul contur politic. Mai întâi, prin acea faimoasă lege a domnului președinte Liviu Dragnea - spre bucuria multora din această țară legea a picat - și după, prin acest comportament în legătură cu modul în care consideră dânșii a răspunde negativ solicitărilor venite din partea Justiției”, a afirmat Stroe după votul în cazul Voicu, potrivit agerpres.ro.
 
Tot Stroe specifică faptul că nu mai este o surpriză pentru nimeni „votul și în comportamentul PSD”.
 
„Deja nu mai e o surpriză pentru nimeni votul și în comportamentul PSD în astfel de situații, în condițiile în care sunt chemați să ia parte la decizii care privesc fluxul actului de justiție. Răspunsul lor este unul de refuz. Ca de fiecare dată, PNL a votat și s-a exprimat în mod deschis și transparent în sensul solicitărilor justiției”, a concluzionat deputatul, conform aceleiași surse. 


Sursa foto: agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii