Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi spulberat o fată în staţia de autobuz Date din rechizitoriul lui Ionuţ Bogdan Stroe

ro

30 Aug, 2016 00:00 2076 Marime text
 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă informaţii cu privire la fapta pentru care a fost trimis în judecată Ionuţ Bogdan Stroe, prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, constând în părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie. 
 
În rechizitoriu întocmit, procurorii arată că, „la data de 9.03.2015, în jurul orei 10.30, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus autoturismul marca Skoda pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Tomis către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, şi, când a ajuns în zona staţia de autobuz Sat Vacanţă 100, 100C - Oxford, a intrat în coliziune cu trei autoturisme care erau parcate în acea zonă, apoi a fost proiectat pe trotuarul pe care se afla staţia de autobuz, unde a surprins-o şi a accidentat-o pe persoana vătămată U.G.M, care se afla pe acel trotuar, în staţia RATC, iar în urma accidentului au suferit vătămări corporale persoanele vătămate U.G.M, C.C şi D.T“.
 
După impactul produs, „inculpatul Stroe Ionuţ Bogdan nu a rămas la locul accidentului, ci, după ce a discutat cu persoanele vătămate, spunându-le că are asigurare şi că va parca autoturismul în afara carosabilului, a urcat la volan şi a părăsit locul accidentului, deşi cei doi reclamanţi au afirmat că au suferit vătămări corporale minore, care au făcut necesară deplasarea lor la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale“.
 
„Coliziunea s-a produs cu autoturismul marca Dacia Logan, care era condus de persoana vătămată C.C şi în care se afla, în calitate de pasager, şi persoana vătămată D.T, autoturism care rula pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Mamaia către strada Călugăreni, în zona intersecţiei cu strada Călugăreni. În urma accidentului, persoana vătămată U.G.M. a suferit vătămări corporale care au necesitat transportarea sa la spital, pentru a primi îngrijiri medicale“, mai arată procurorii.
 
În rechizitoriu mai este precizat şi faptul că „persoana vătămată D.T. a suferit vătămări corporale ce au necesitat pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale, aşa cum rezultă din certificatul medico-legal emis la data de 10.03.2015 de SJML Constanţa“.
 
„Persoana vătămată C.C. a suferit vătămări corporale ce au necesitat pentru vindecare un nr. de 5-6 zile de îngrijiri medicale, aşa cum rezultă din certificatul medico-legal emis la data de 10.03.2015 de SJML Constanţa“, se mai arată în rechizitoriu. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii