Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de salvare în râul Siret. Pompierii au ajutat o femeie să ajungă în siguranță până la mal

ro

16 Jun, 2019 19:35 1445 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Suceava au fost solicitați să intervină în această după amiază în localitatea Dolhasca, județul Suceava.
                  
Potrivit ISU Suceava în jurul orei 18:00, un apel pe 112 anunța că, în orașul Dolhasca, o femeie a intrat în râul Siret și nu mai avea putere să înoate înapoi la mal. 

„Salvatorii de la Punctul de Lucru Dolhasca, cu echipajul SMURD și autocamionul cu barca pneumatică, s-au deplasat imediat spre locul indicat de martori. Primii ajunși, au fost pompierii militari de pe ambulanța SMURD. Imediat unul dintre membrii echipajului a sărit în apă și s-a îndreptat spre victimă, care se menținea la suprafață cu ultimele puteri. A prins-o și a adus-o în siguranță la mal, de unde colegii săi au preluat-o și au transportat-o la ambulanță, acordându-i primul ajutor medical” - au transmis reprezentanții ISU Suceava. 

Ulterior, femeia în vârstă de 28 de ani, conștientă, cu agitație psihomotorie, a fost transportată la spitalul din Fălticeni pentru investigații suplimentare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii