Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:56 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorii ANAF vor controla localurile care organizează petreceri de revelion

ro

07 Dec, 2015 15:05 778 Marime text
Odată cu finalizarea primei etape a operațiunii „Cristal”, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative și materiale implicate în verificarea centrelor engros din toată țară să fie relocate în cadrul unei noi operațiuni, denumită „Revelion 2016".
 
Astfel, în intervalul 31 decembrie 2015 – 5 ianuarie 2016, inspectorii antifraudă vor controla, la nivelul întregii țări, localurile care organizează petreceri de revelion.
 
În cadrul acestei operațiuni se urmărește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat sumele încasate pentru pachetele de revelion vândute, precum și încasările din seara de revelion care nu au fost prinse în pachetele respective.
 
Acțiunea se bazează pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii, legate de capacitatea localurilor, numărul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionărilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-au alcătuit profilele de risc și eșantionul de verificat.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • caracatita restaurantelor 07 Dec, 2015 18:51 In sfarsit aud si eu cum cei de la ANAF se vor duce sa ii intrebe cati oameni au platit biletul la revelio si ca sa vezi ...minune..20-30 de familii, ca e criza si nu au inceput inscrierile sau am scos oferta prea tarziu si nu a aflat lumea de ea,dar in realitate restaurante ca ,ELTON,DON CORLEOANE,ROVAS,COLONADELOR,MELODY,SABROSSO,KUPOLLA ETC AU SUPER FULLLLLLLLLLLL SI IATA CA TOT ELE AU SI ARTIFICII,NU AU CONTRACTE CU FORMATIILE CARE CANTA ,ARTISTII CARE INTRETIN ATMOSFERA,ACEI DANSATORI CU PROGRAMUL LOR ,ASA ZISII OSPATARI SI BUCATARI CARE VIN LA AJUTOR FARA FORME LEGALE DE MUNCA SAU CU CATE 2 SAU 4 ORE SI CE SA MAI VEZI?..ANAF VINE SI II LASA IN PACE PE ACESTI DOMNI CA SUNT PRIETENI,AMICI ,NASI SAU FINI SAU PUSI PRIN ACESTI CONSLIERI LOCALI,MEMBRI DE PARTID SAU RUDE CU RESTAURANTE....AM MAI VAZUT SCENARIUL ACESTA