Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incredibil. Trupul unei femei decedate pe stradă a fost lăsat în soare toată ziua. De ce nu a fost ridicat cadavrul

ro

08 Sep, 2018 16:29 3150 Marime text
Trupul unei femei din Vaslui care a murit în timp ce se îndrepta către casă a zăcut într-un șanț, în fața casei, timp de mai multe ore și s-a degradat din cauza căldurii. Potrivit RomaniaTV.net, medicii de pe ambulanță au constatat decesul, criminaliștii au făcut cercetările, numai mașina IML nu a apărut ca să ridice trupul neînsuflețit al femeii. Legiștii au venit de abia târziu în noapte, pentru că singura mașină din Vaslui de defectase în timp ce transporta un alt decedat!
 

"Am înțeles că Medicina Legală din Vaslui are doar o singură mașină și aia a fost implicată într-un incident la Vinderei, când transporta un alt decedat, lovit de tren, așa că i s-a spart radiatorul și nu poate veni. Femeia a stat în soare toată ziua, s-a umflat, miroase, a fost lăsată pe marginea șanțului! Spre seară au dus-o rudele în curtea casei, ca să nu mai stea în șanț, că lumea era nemulțumită, parcă trăim în Evul Mediu", a declarat un localnic pentru vremeanoua.ro

 
La orele 22, oamenii aveau încă mortul în curte. Târziu, în noapte, a ajuns o altă mașină a Medicinei Legale. Prefectul de Vaslui, Eduard Popică, a cerut explicații și a convocat o ședință.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii