Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconștiență maximă. Șoferi fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice depistați în trafic în județul Constanța. Au fost întocmite dosare penale

ro

26 Nov, 2017 16:33 2466 Marime text
Mai mulți conducători auto au fost depistați de polițiștii rutieri din Constanța în trafic sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre aceștia a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. 

Oamenii legii au întocmit dosare penale și pe numele unor șoferi fără permis. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 26 noiembrie a.c., ora 09.20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 61 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Transilvaniei din localitate, având permisul de conducere reținut.
 
La data de 26 noiembrie a.c., ora 08.05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 39 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, după care a produs un accident soldat doar cu pagube materiale.
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 26 noiembrie a.c., ora 04.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Piatra, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Tașaul din localitatea Piatra, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Tânărul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 26 noiembrie a.c., ora 02.35, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topraisar au depistat un bărbat, de 46 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism, pe DN 38, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 26 noiembrie a.c., ora 02.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un  tânăr, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Iorga din localitatea Almalău, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Tânărul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 26 noiembrie a.c., ora 01.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Deleni au depistat un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Mircea Vodă, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 25 noiembrie a.c., ora 21.25, polițiștii din Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, de 47 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 394, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 25 noiembrie a.c., ora 05.15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Cernavodă, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Titulescu din localitate, având permisul de conducere reținut și fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și să fie condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 25 noiembrie a.c., ora 19.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihai Viteazu au depistat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 226, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 25 noiembrie a.c., ora 17.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Istria au depistat un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Istria, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Primăriei din localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 24 noiembrie a.c., ora 17.35, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 37 de ani, din localitatea 23 August, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 39A, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 24 noiembrie a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un tânăr, de 20 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Independenței din localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauze, au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii