Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Mai mulți șoferi beți sau fără permis, depistați la volan

ro

25 Sep, 2023 22:09 986 Marime text
Mai mulți șoferi beți sau fără permis au fost depistați în trafic de poilițiști în județul Constanța. Unul dintre aceștia era la un pas de comă alcooliucă. 

Potrivit IPJ Constanța,lLa data de 24 septembrie, în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 57 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Santos, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 24 septembrie, în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mare, din comuna Lumina, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 32 de ani, ar fi condus o motocicletă, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe carosabil.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 24 septembrie, în jurul orei 17.55, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un motociclu, pe D.J. 222, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.
 
La data de 24 septembrie, în jurul orei 12.20, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu – Postul de Poliție Nicolae Bălcescu au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 2A, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.
 
La data de 24 septembrie, în jurul orei 02.25, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche 2 Mai au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Falezei, din stațiunea Vama Veche, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Citește și: 

Un șofer în comă alcoolică s-a răsturnat cu mașina furată de la cumnatul său. Suspectul a ajuns după gratii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii