Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini șocante. Cum s-a luptat tânăra de 20 de ani să scape de femeia care a vrut să o împingă în fața metroului din București (video)

ro

13 Dec, 2017 21:24 3239 Marime text
Imagini șocante au fost făcute publice după atacurile de la metroul din București. În filmul dat publicității se observă cum prima victimă s-a luptat cu agresoarea care a vrut să o împingă în fața metroului care intra în stație. 

Potrivit procurorilor, la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie. 

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum femeia de 35 de ani vine prin spatele tinerei de 20 de ani și încearcă să o împingă în fața metroului care intra în stație. 

Victima a reușit să scape de atacatoare și a scăpat doar cu o sperietură. 

Reamintim că în aceeași zi, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata ş.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul; urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite.

Sursa foto/video: Digi24.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii