Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment. Focuri de armă în cartierul Palazu Mare din Constanța. Polițiștii rutieri au urmărit un șofer care nu a oprit la semnalele regulamentare (galerie foto)

ro

13 Dec, 2018 07:04 7012 Marime text
Polițiștii rutieri din Constanța au fost nevoiți să facă uz de armamentul din dotare pentru prinderea unui șofer care a refuzat seara trecută să oprească la semnalele regulamentare. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 12 decembrie a.c., în jurul orelor 20.15, un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Constanța, fara a poseda permis de conducere pentru  nicio categorie, a condus un autoturism marca BMW pe strada Pionierului din cartierul Palazu Mare.

”Lucrătorii Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire, moment în care conducătorul autoturismului nu s-a supus semnalului de oprire, continuând deplasarea spre municipiul Constanța. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, la un moment dat fiind efectuate două focuri de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale” - au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Ulterior, pe strada Santinelei din Palazu Mare, conducătorul auto a oprit autoturismul. A fost condus la sediul Serviciului Rutier Constanța pentru cercetări. 

Suspectul a fost urmărit în trafic de agent Nițu Alexandru și agent șef adjunct Subțirică George, din cadrul IPJ Constanța. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, autorul faptei fiind cercetat în stare de libertate.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii