Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul tehnocraţilor, lăudat de Traian Băsescu “Guvernul Cioloș a obținut un respiro bun”

ro

03 Jan, 2016 23:44 946 Marime text
Fostul preşedinte al ţării şi actualul președinte al  Mișcării Populare, Traian Băsescu, susține că decizia de amânare a creșterii salariului minim pe economie până în luna mai reprezintă "un respiro bun" obținut de Guvernul Cioloș.
 
"Cred că au făcut bine că au reușit să amâne pentru 1 mai. Au patru luni, să vadă ce se întâmplă cu veniturile și mai ales să vadă ce se întâmplă în societățile care sunt la limită pe venitul minim pe economie (...). Sunt multe domenii (...) în care se lucrează la limita salariului minim pentru a se obține un minim profit în România. E de văzut. Cred că aici Guvernul Cioloș a obținut un respiro bun. Până la 1 mai au patru luni să vadă ce se întâmplă cu veniturile, să vadă ce se întâmplă și în economia reală, că riscul evaluat ar fi fost riscul de a trimite în șomaj vreo 90.000 de oameni în condițiile în care n-ai investiții din bugetul de stat", a declarat Băsescu într-o emisiune de televiziune, în această seară.

El şi-a exprimat speranța că nu vor mai exista măsuri de acest gen în anul 2016 întrucât bugetul nu le va putea susține.

Pe 30 decembrie, Guvernul a adoptat proiectul de hotărâre care prevede creșterea salariului minim de la 1.050 lei la 1.250 lei, începând cu data de 1 mai.



Sursă foto: paginadepolitica.ro    
                                                           
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii