Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundația Mișcarea Populară va trimite o scrisoare către FMI Proiectul de lege privind reducerea CAS va ajunge miercuri în Parlament

ro

15 Jun, 2014 23:19 1822 Marime text
Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, la România TV, că proiectul de lege prin care va fi modificat Codul Fiscal, astfel încât din octombrie să se aplice reducerea cu 5% a contribuţiilor de asigurări sociale la angajator, va fi adoptat miercuri în şedinţa de Guvern şi apoi trimis Parlamentului.

Reacții cu privire la intenția de reducere a taxei pe muncă nu au întârziat să apară, dat fiind că FMI nu a ajuns la un acord pe această temă cu Guvernul.

„Eu le-aş cere acestor instituţii să nu fie părtaşe cu Guvernul în susţinerea unei minciuni. (...) Voi face o scrisoare board-ului de la Washington, prin care aş dori ca aceste instituţii internaţionale să ne informeze, pentru că noi plătim împrumutul şi dobânzile, care sunt măsurile anticipate pe care generic le-a anunţat şefa misiunii de la Bucureşti, privind susţinerea reducerii taxei pe muncă”, a afirmat, sâmbătă, președintele Fundației Mișcarea Populară Cristian Diaconescu, potrivit Mediafax.

Diaconescu a precizat că niciun oficial nu a oferit date despre situația arieratelor, dând de înțeles că pare a fi vorba de „o mică înțelegere, oarecum stranie”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii