Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul președinte, Traian Băsescu, în lacrimi la TV. Ce l-a emoționat pe fostul șef de stat

ro

01 Apr, 2018 21:53 2777 Marime text
Fostul preşedinte, Traian Băsescu, nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi a lăcrimat  în direct la România TV. Actualul senator şi preşedinte al PMP a fost extrem de emoţionat când a văzut o familie de români de peste Prut care au cerut Unirea cu patria mamă, România. O mamă de peste Prut a cântat o piesă care l-a mişcat enorm pe Traian Băsescu.
 
Traian Băsescu a dezvăluit la România TV că inclusiv satul de unde este preşedintele moldovean Dodon a semnat pentru unirea cu România. Actualul senator a vorbit cu emoţie de acţiunile pe care le întreprinde în Basarabia.

"Acolo este o tara care timp de  50 de ani a trait sub o propaganda soviertica teribila. O populatie stramutata. Romanii sunt insirati in cimitire pana in fundul Siberiei. O tara unde au fost adusi rusi pemtru rusificare, unde alfabetul latin a fost interzis timp de 50 de ani. O tara pe care politicienii o mint. Mulţi dintre ei au sentimentul că sunt dezrădăcinaţi. Pentru oamenii ăştia trebuie să facem ceva. Ei conştientizează că viitorul lor este alături de România. Ei înţeleg că Moldova e o ţară bătută de vânt. Nu e nici în NATO, nu are perspectiva prosperităţii. E între două blocuri, NATO şi Federaţia Rusă. Este o ţară care a trăit 50 de ani într-o propagandă sovietică teribilă” - a transmis Traian Băsescu. 

Sursa: România TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii