Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă pentru imobilizarea unui șofer recalcitrant

ro

12 Sep, 2016 15:22 1791 Marime text
Ieri după amiază, în jurul orei 14.55, un control al Poliției Rutiere din Ploiești a degenerat într-un scandal cu focuri de armă.
 

Potrivit IPJ Prahova, totul a pornit de la faptul că șoferul unei dube marca Mercedes Vito ar fi devenit recalcitrant în momentul în care oamenii legii l-au oprit pentru a-l sancționa pentru că depășise viteza legală de deplasare, informează observatorph.ro.
 
Când totul a degenerat, în ajutorul șoferului a sărit și fratele acestuia, ulterior cei doi fugind împreună printre blocurile din zona de Nord a municipiului Ploiești, iar polițistul de la rutieră a făcut uz de armă.
 
Ulterior, fiind speriați de cele întâmplate, au luat-o la fugă printre blocuri, iar polițistul a tras cu arma din dotare două focuri în direcția lor și nu în plan vertical, cum a transmis IPJ Prahova inițial. Din fericire, gloanțele nu i-au nimerit.
 
După ce au fugit de la fața locului, cei doi frați și-au anunțat familia de cele întâmplate, susținând că au fost victima unui abuz făcut de oamenii legii. Ei au spus că au fugit de la locul incidentului pentru că erau speriați.
 
Astăzi, atât șoferul, cât și fratele său au mers la Poliție pentru a da explicații. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii