Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:42 24 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Piersic are vecini capricioşi

ro

24 Oct, 2014 09:03 1080 Marime text
Florin Piersic deţine mai multe proprietăţi imobiliare. Totuşi, preferă să locuiască, împreună cu soţia lui, Ana, la grămadă, cu nişte vecini care-i fac zile fripte, într-o vilă din Cluj, scrie rtv.net. Florin Piersic deţine un apartament spaţios într-o vilă cochetă, proaspăt renovată, situată la numărul 5 al unei străduţe din cartierul Gruia, Cluj Napoca, oraş în care s-a stabilit de mai bine de 15 ani.
 
Cu toate că nu este certăreţ din fire, ba dimpotrivă, Florin Piersic (78 de ani) şi-a invitat vecinii de mai multe ori la tribunal, în urma unor neînţelegeri. Ultima dată, artistul a intrat în conflict cu familiile vecine, după ce a vopsit exteriorul casei şi a pus ţiglă nouă, lucrări plătite integral de el. “Mărgelatu” a mai avut probleme cu colegii de palier şi din cauza unor spaţii comune din imobil, scrie click.ro, preluat de rtv.net.
 
Actorul i-a reproşat vecinei Ana Deszo, de la primul nivel al casei, că a pus monopol pe pivniţă, astfel că nu are unde să-şi pună, măcar într-un colţ, borcanele de murături. La rândul ei, femeia, care stă mai mult în Austria, l-a acuzat că-şi parchează maşina chiar sub geamul ei şi că i-a rupt trandafirii din curte. Şi cu doamna de la ultimul etaj, Emilia Orăşan, care îşi petrece mult timp în SUA, s-a certat, pe motiv că aceasta i-a limitat accesul în pod.
 
Lăsând deoparte toate aceste divergenţe cu vecinii din curte, Florin e îndrăgit de oamenii care locuiesc în apropiere. Aceştia chiar au avansat ideea ca strada pe care locuiesc să poarte numele marelui artist. 


Sursa: rtv.net

Ti-a placut articolul?

Comentarii