Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIVITATE Copiii judecaţi pentru că ar fi violat fiica unui avocat, condamnaţi

ro

06 Feb, 2015 16:46 1520 Marime text
Cei cinci tineri judecaţi în dosarul fiicei unui avocat constănţean, care ar fi fost violată, si-au aflat sentintele.
 
Azi, Judecătoria Constanţa a luat următoarele decizii:
 
Achită pe Cristian G. privind comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, întrucât fapta nu există. Aplică inculpatului măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 2 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunilor de viol, şi violare de domiciliu. Deduce din măsura educativă aplicată, perioada reţinerii, a arestării preventive şi a arestului la domiciliu, de la data de 16.01.2014 la 04.09.2014.
 
Achită pe Dan I. privind comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, întrucât fapta nu există. Aplică inculpatului măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 2 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunilor de viol, şi violare de domiciliu. Deduce din măsura educativă aplicată inculpatului, perioada reţinerii, a arestării preventive şi a arestului la domiciliu, de la data de 16.01.2014 la 04.09.2014.
 
Achită pe Alexandru V. privind comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, întrucât fapta nu există. Aplică inculpatului măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 2 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunilor de viol, complicitate la viol, şi violare de domiciliu. Deduce din măsura educativă aplicată inculpatului, perioada reţinerii, a arestării preventive şi a arestului la domiciliu, de la data de 16.01.2014 la 04.09.2014.
 
Achită pe Sever A. privind comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, întrucât fapta nu există. Aplică inculpatului măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 2 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunilor de viol, complicitate la viol, şi violare de domiciliu. Deduce din măsura educativă aplicată inculpatului, perioada reţinerii, a arestării preventive şi a arestului la domiciliu, de la data de 16.01.2014 la 04.09.2014.
 
Achită pe Vasile S. privind comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, întrucât fapta nu există. Aplică inculpatului măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 2 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunilor de complicitate la viol, complicitate la viol, şi violare de domiciliu. Deduce din măsura educativă aplicată inculpatului, perioada reţinerii, a arestării preventive şi a arestului la domiciliu, de la data de 16.01.2014 la 04.09.2014.
 
Magistraţii au admis în parte acţiunea civilă promovată de către partea civilă şi i-au obligat în solidar pe inculpaţii la plata sumei de 5.000 lei către aceasta, cu titlu de daune materiale precum şi a sumei de 10.000 euro, echivalentul în lei la cursul oficial al BNR de la data plăţii, cu titlu de daune morale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii