Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:03 19 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Deputatul Cristina Dumitrache, solicitare către CNCAN referitor la aparatul de radioterapie al SCJU Constanţa (document)

ro

20 Apr, 2016 14:45 1971 Marime text
 
Ca urmare a campaniei demarate de cotidianul ZIUA de Constanţa referitoare la serviciile de Radioterapie ale Spitalului Județean Cnstanța,  Cristina Dumitrache, deputat PSD de Constanța a solicitat un răspuns de la Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (CNCAN).
 
„Am solicitat un răspuns și la CNCAN referitor la autorizația de funcționare a aparatului pentru radioterapie de la Spitalul Județean de Urgență”, a declarat deputatul Cristina Dumitrache pentru cotidianul ZIUA de Constanța.
 
Iată care a fost întrebarea deputatului PSD de Constanța către primu-ministru:
 
„Stimate domnule Prim-Minisru,
Ca reprezentant al cetățenilor din colegiul 3- Constanța, mă adresez dumneavoastră cu rugămintea de a dispune analizarea situației privind autorizarea funcționării aparatului existent în cadrul secției de oncologie de la Spitalul de Urgență Constanța, singurul aparat din județ, destinat investigațiilor și terapiei pacienților bolnavi de cancer. Conform ultimelor informații apărute în mass media locală și a declarațiilor conducerii spitalului rezultă că aparatul reprezintă un risc mare de radiație, este depășit tehnilogic și, ca atare, urmează să fie scos din folosință.
Mulțumesc anticipat pentru colaborare.
Rog dispuneți transmiterea răspunsului în scris.”
 
Puteți citi întreaga solicitare a răspunsului, accesând secținea „Documente”.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tomitan16 20 Apr, 2016 15:54 Domnia sa , ca reprezentant al cetățenilor din colegiul 3- Constanța , ca si toti ceilalti "reprezentanti" -locali, judeteni,nationali si europarlamentari ar fi trebuit sa fie interesati de problemele orasului si vocali inainte nu dupa ce s-au intamplat faptele.. Acum e doar campanie electorala...