Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:46 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Este ultima şansă!” Traian Băsescu, un nou mesaj despre situaţia din Republica Moldova

ro

15 Jan, 2016 12:24 854 Marime text
 
Traian Băsescu a postat, pe Facebook, un nou mesaj despre situaţia din Republica Moldova. „Este ultima şansă!”, îşi începe fostul preşedinte mesajul.
 
„La Chişinău, Preşedintele Nicolae Timofti a câştigat bătălia politică împotriva oligarhului tupeist Plahotniuc. Ion Păduraru, un fost judecător şi un proeuropean convins, a primit şi onoarea, dar şi misiunea grea de a forma noul guvern. Dacă va fi sprijinit inclusiv din România, cred că va reuşi (prietenii lui Plahotniuc de la Bucureşti ştiu despre ce vorbesc). După formarea şi validarea în parlament a noului guvern, România trebuie să vireze imediat suma necesară închiderii bugetului pentru anul 2016.Cred că finanţele din România trebuie să intre deja în discuţii cu omologii de la Chişinău în baza legii de împrumut aprobată de Parlamentul României.
 
Alegerile anticipate în R. Moldova convin Moscovei şi forţelor politice promoscovite. În schimb, instalarea guvernului Păduraru înseamnă menţinerea direcţiei vest, ceea ce este în interesul major al României.
 
Preşedintele Nicolae Timofti şi-a făcut datoria faţă de R.Moldova. Şi-o va face şi România?
Este ultima şansă.
 
PS-Poziţia lui V.V.Ponta împotriva Președintelui Timofti şi în sprijinul implicit al oligarhului Plahotniuc, nu face decît să-i consolideze supranumele de «iresponsabil vesel»”, este mesajul concret al lui Traian Băsescu.
 
Sursa foto: Facebook.com

Ti-a placut articolul?

Comentarii