Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eroul din Focşani care a salvat viaţa a doi oameni a fost înaintat în grad de MApN

ro

18 May, 2018 13:24 1745 Marime text

 
 Locotenentul Ciprian Ionuț Năstase, de la Brigada 282 Infanterie Mecanizată "Unirea Principatelor" din Focşani, a fost înaintat în gradul de căpitan, de către ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, în cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri, 18 mai, la sediul M.Ap.N.

Militarul a fost avansat în mod excepțional, cu ocazia Zilei Eroilor, pentru spiritul civic și de sacrificiu, a curajului și respectului pentru semeni manifestat în timpul intervenției pentru descarcerarea unor persoane blocate într-un autoturism în urma unui accident de circulație și acordării primului ajutor acestora, până la sosirea ambulanței.

”Sunteți cu adevărat un salvator de vieți, un om minunat care merită toată stima noastră. Sunt mândru că faceți parte din Armata României care, prin gestul făcut de dumneavoastră, demonstrează cetățenilor că militarii nu numai că își îndeplinesc cu responsabilitate misiunile interne și internaționale, ci și că sunt alături de ei și în momente grele”, a spus ministrul Fifor în cadrul ceremoniei.


Citeşte şi:

Un cadru militar a devenit erou în Focşani. Cum a salvat viaţa a doi oameni. Şeful Poliţiei Focşani, scrisoare de mulţumire emoţionantă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii