Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei formează echipa câştigătoare a oraşului Năvodari!

ro

17 May, 2012 22:37 2126 Marime text
gazeta_navodari_2.jpgNicolae Matei are, în cel mai recent sondaj de opinie, 78% din încrederea populaţiei cu drept de vot din oraşul Năvodari, iar aceste procente îi asigură un nou mandat la conducerea administraţiei

Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a declarat, în toată perioada de dinaintea campaniei, dar şi după începerea oficială a acesteia pentru alegerile locale din 10 iunie, că este mulţumit de modul în care oamenii care fac parte din echipa sa îşi fac treaba şi că nu a urmărit să aibă lângă el persoane cu studii înalte, dar care nu îşi fac treaba ci, mai degrabă, a ales caracterele. Nici nu e de mirare că oamenii cu care lucrează de ani buni se regăsesc în formula de administrare a oraşului şi nu au fost lăsaţi deoparte nici pentru mandatul următor. De altfel, edilul Matei a explicat că este convins că va câştiga aceste alegeri, oamenii i-au transmis asta şi este încrezător în punctul lor de vedere. Nu l-au dezamăgit niciodată, însă asta nu înseamnă că nu va aborda campania electorală pentru alegerile locale cu maximă seriozitate. Şi-a propus să nu neglijeze proiectele pentru cetăţeni în perioada de dinaintea alegerilor, aşa cum nu îşi va neglija nici echipa cu care a lucrat şi pe care o promovează pentru mandatul viitor. De altfel, sondajele arată că primarul Năvodariului are 78% din încrederea cetăţenilor cu drept de vot şi susţine că aceasta de datorează proiectelor pe care atât el, cât şi echipa sa le-au promovat şi dus la îndeplinire.

Nicolae Matei este un luptător, de acest lucru nu se mai îndoieşte nimeni, iar cei care au ales să-i promoveze ideile sunt, de asemenea, oameni puternici şi dispuşi să facă eforturi pentru ducerea la îndeplinire a promisiunilor făcute.

La alegerile locale din acest an, pe lista Partidului Social Democrat pentru Primăria şi Consiliul Local Năvodari se regăsesc acei oameni pe care năvodărenii îi cunosc ca aducând soluţii pentru toate problemele pe care le au. Astfel, lista P.S.D. Năvodari pentru mandatul 2012 - 2016 este deschisă chiar de către primar, iar nominalizările organizaţiei social-democrate pentru Consiliul Local continuă cu Florin Chelaru - viceprimar al oraşului şi omul pe care primarul Matei îl consideră potrivit pentru aceeaşi funcţie şi în mandatul viitor, dar de data aceasta din partea P.S.D., iar lista continuă cu alţi oameni: Vasile Moruzzi, Liviu Marian Stan, Luana Popa, Marian Surdu, Nicolae Tudor, Apostol Ion, Ilie Coman, Gheorghe Ciprian Zidaru, Cristian Ştefan Popescu - un alt liberal venit în „casa" P.S.D. Năvodari -, Radu Pîndici, Florin Drăghici, Florin Vasile, Florin Baciu, Liliana Râmboacă, Mihaela Diaconu, Vasile Alexandru Manu, Iuliana Sandu, Alexandru Constantin Ciurea, Lucia Breda, Rafael Nichita, Eugen Vasilică Danielescu şi Sorin Constantin Fildan. „Vom lua majoritatea în Consiliul Local", dă asigurări primarul Nicolae Matei.

Sursa: Gazetadenavodari.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii