Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa de rugby CS Năvodari luptă pentru podiumul Campionatului Naţional

ro

06 Sep, 2011 13:38 967 Marime text

La sfârşitul săptămânii trecute, pe terenul de rugby din oraşul Târgovişte s-a desfăşurat prima etapa a Campionatului Naţional de Rugby 7 - Divizia A, competiţie unde echipa C.S. Năvodari, s-a clasat pe locul 5 din zece echipe, după un parcurs cu 2 infrangeri si 4 victorii.CS Năvodari, antrenată de Cornel Suciu şi Cristian Husea a dispus de Metrorex Bucureşti (în grupă şi în semifinala pentru locurile 5-6 ), de echipa Jandarmeriei Române (în grupe) şi de Callatis Mangalia, în calificari. De asemenea, au pierdut în favoarea echipei Griviţa Bucureşti, câştigătoarea etapei în grupe şi C.S.M. Sibiu, tot în grupe.
La finalul acestei prime etape, rezultatele sunt, potrivit antrenorilor satisfăcătoare şi le dă putere pe mai departe, respectiv în etapele programate să se desfăşoare pe 25.09. - 02.10. şi 08.10., tot la Târgovişte, unde rugby-iştii din Năvodari îşi doresc să ajungă pe locul 3.
De asemenea, la finalul acestei săptămânii, sâmbătă, 10 septembrie, pe terenul de rugby „Legmas" Năvodari, de la ora 10.00 se va desfăşura meciul de rugby dintre C.S. Năvodari şi Ştiinţa Petroşani, meci contând pentru Cupa României. De precizat că echipa din Petroşani a promovat la finalul săptămânii trecute în Super Liga C.E.C. Bank România.

Sursa: www.gazetadenavodari.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii