Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea, despre procesul electoral din străinătate "MAE nu poate fi învinovăţit de nimic"

ro

03 Nov, 2014 08:58 2082 Marime text
Vicepremierul Liviu Dragnea a precizat, noaptea trecută că, în opinia sa, activitatea Ministerului de Externe este una foarte bună, el arătând că MAE nu poate fi învinovăţit cu nimic pentru modul în care s-a desfăşurat procesul electoral în diaspora, informează Mediafax.
 
"În Paris numărul de secţii s-a dublat, faţă de votul precedent. În Londra, numărul de secţii a fost mai mare, iar numărul de cabine de vot din toate secţiile din diaspora s-a mărit. Deci numărul de secţii din diaspora a fost mai mare decât la precedentele alegeri. Unde a greşit MAE? Preventiv au fost dublate numărul de secţii de vot", a spus Dragnea, citat de Mediafax.
 
Declaraţia vicepremierului a venit în contextul în care la secţiile de votare din străinătate, românii au stat ore întregi la coadă pentru a putea să voteze.

Liviu Dragnea a admis că, dacă ar sta câteva ore la coadă ca să voteze, ar fi foarte supărat. El a arătat că ministerul de Externe, prin ambasade, pune la dispoziţie toată logistica de organizare a votului, conform hotărârilor BEC şi AEP.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii