Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - A fost solicitată descarcerarea Accident rutier în Valu lui Traian

ro

02 Aug, 2014 10:06 2279 Marime text
În această dimineaţă, în jurul orei 08.00, trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Constanţa au plecat către locul unui accident care a avut loc la ieşirea din localitatea Valu lui Traian, către Murfatlar. În eveniment au fost implicate un autoturism marca Opel şi un autoturism Dacia Logan MCV. Potrivit unor surse, conducătorul Opelului a efectuat manevra de întoarcere pe linia continuă dublă fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu cel de-al doilea autoturism. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, trei ambulanţe SAJ, dar şi un echipaj al poliţiei. Potrivit reprezentanţilor de la serviciul de ambulanţă, o singură persoană a fost transportată la spital cu traumatism minor. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE
Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, serviciul de descarcerare a intervenit pentru a debloca portiera din stânga-faţă, din dreptul şoferului care rămăsese blocat. Acesta era conştient şi cooperant. Au fost luate măsurile de siguranţă pentru persoana rănită, iar apoi a fost preluată d eun echipaj SAJ şi transportată la spital pentru investigaţii medicale suplimentare, existând suspiciunea unor traumatisme minore.

UPDATE. Ce spun poliţiştii despre accident
În data de 02 august, în jurul orei 07.40, B.I.( bărbat de 39 ani din Constanţa) a condus un autoturism ce tracta o semiremorcă  pe DN 3, banda 1, dinspre localitatea Murfatlar către  Constanţa şi ajungând în drept cu strada Poiana, acesta efectuează viraj stânga, fără a se asigura, moment în care intră în coliziune cu un autoturism condus de C.I. (bărbat de 44 ani din Castelu) pe DN 3 dinspre localitatea Murfatlar către Constanţa, pe banda 2. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui B.I.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii