Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în Olt Doi tineri au ars de vii într-un accident!

ro

11 Jul, 2015 22:53 3310 Marime text
Doi tineri din comună Brăstăvatu, judeţul Olt, au murit în chinuri groaznice, astăzi, în urma unui grav accident rutier petrecut la ieşire din comuna Visina Nouă spre Vadastra! Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 04.00, în momentul în care cei doi se deplasau cu un autoturism marca Opel Vectra înmatriculat în Buglaria, pe DJ 604, dinspre Visina către Vadastra. La volanul autoturismului se afla un tânăr de 28 de ani care, la un moment dat, a intrat în depăşirea unui autoturism, în timp ce, din contrasens, venea un TIR condus de un bărbat de 55 de ani din comună Dărmănesti, judeţul Argeş. În timp ce încerca să revină pe sensul său de mers, tânărul a intrat cu maşina în roata stângă a remorcii TIR-ului, după care a ricoşat într-un cap de pod şi într-un pom.
Comisarul-şef Iulian Nicolae, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, a declarat că impactul a fost atât de violent, încât cei doi tineri, Minel D. (28 de ani), aflat la volan şi Costel D. (27 de ani), pasager pe scaunul din dreapta-faţă, au rămas captivi în maşină care s-a transformat într-o adevărată torţă, fapt pentru care nici măcar ceilalţi participanţi la trafic nu au putut interveni pentru a-i salva.
Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţă locului au ajuns în scurt timp, echipaje medicale, poliţişti rutieri şi pompieri. S-a acţionat cu două autospeciale pentru intervenţii şi descarcerare, precum şi un buldoexcavator de la Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă din comună Visina. Flăcările se propagau şi la un copac de pe marginea drumului, de care se izbise maşina. Victimele erau deja carbonizate şi au fost extrase din interior cu accesoriile pentru descarcerare.
Şoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauza, poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.  De asemenea, trupurile neînsufleţite ale tinerilor au fost transportate la morgă pentru necropsie, iar în cazul şoferului se va face şi o expertiză pentru stabilirea alcoolemiei.

sursa foto: accidentul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii