Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi băieți de 12 ani, dispăruți de acasă. Rudele au cerut ajutorul polițiștilor

ro

12 May, 2019 21:11 1142 Marime text
Polițiștii caută doi băieți, de 12 ani, din localitatea Runcu, județul Gorj, care au plecat împreună de acasă fără să mai revină. Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la găsirea acestora sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Potrivit Poliției Române, la data de 12 mai a.c., polițiști Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, Pană Alexandru Irinel, de 12 ani, din comuna Runcu și Zaharia Marius Tiberiu, de aceeași vârstă, din aceeași localitate, au plecat împreună de la domiciliu și până în prezent nu au mai revenit.

Pană Alexandru Irinel are 1,50 m înălțime, greutate de aproximativ 60 kg, păr blond, ochi albaștri, prezintă o aluniță la nivelul buzei superioare. La data plecării, era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni negri cu o dungă roșie, tricou albastru, iar în picioare purta pantofi tip sport, de culoare neagră.

Zaharia Marius Tiberiu are 1,45 m înălțime, greutate de aproximativ 45 kg, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. Acesta era îmbrăcat cu pantaloni tip camuflaj în nuanțe de albastru, tricou albastru închis, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la găsirea celor doi minori sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii