Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Live Dezastru la Murfatlar. Pompierii se luptă de mai multe ore cu flăcările. Zeci de familii în pericol să își piardă casele din cauza incendiului de azi noapte (galerie foto+video)

ro

26 Nov, 2018 10:36 3165 Marime text
A fost o nopate de coșmar la Murfatlar acolo unde, focul ce a cuprins o baracă s-a extins la un bloc cu locuințe sociale din apropiere. 

În scurt timp incendiul s-a extins și a fost cuprins acoperișul imobilului. 

Speriați, locatarii au ieșit în stradă și au așteptat ca pompăierii militari din cadrul ISU Dobrogea să stingă focul și să le salveze casele pentru a nu rămâne în pragul iernii fără un acoperiș deasupra capului. 

De la ora 5.00 când a fost dată alarma la ISU Dobrogea, mai mulți pompieri se luptă în continuu cu flăările. 

Potrivit ISU Dobrogea, la ora 10.20 la fața locului erau 19 pompieri cu 3 autospeciale de stingere și autoscara mecanică.

”Arde acoperișul pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp. În bloc erau 33 de garsoniere (din care 30 erau locuite). La trei dintre acestea a căzut tavanul. Numărul persoanelor evacuate și autoevacuate este de 58 ( 18 copii si 40 adulti). În continuare pompierii lucreaza pentru lichidare” - a transmis Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea. 

Citește și: 

UPDATE2 Incendiu în Murfatlar. Focul s-a extins şi la Blocul NATO (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii