Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputaţii ACL PSD îl „acoperă” pe Victor Ponta

ro

18 Sep, 2014 14:06 1448 Marime text
Deputaţi aparţinând PDL şi PNL au solicitat, alaltăieri, conducerii Camerei Deputaţilor înfiinţarea unei comisii de anchetă cu privire la declaraţiile domnului Preşedinte Traian Băsescu, potrivit cărora unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale din acest an are calitatea de ofiţer sub acoperire al unui serviciu de informaţii.
 
În şedinţa Biroului Permanent de ieri conducerea Camerei Deputaţilor a refuzat să pună pe ordinea de zi a Biroului Permanent demersul, fără să ofere nici o explicaţie. “Este inadmisibil modul în care PSD s-a opus clarificării acestor declaraţii deosebit de grave. Demersul nostru a fost unul instituţional şi legal, care nu trebuia să primească aprobarea conducerii Camerei Deputaţilor, ci aceasta trebuia să constate doar dacă sunt întrunite condiţiile regulamentare. Dar cine mai poate spera că PSD respectă instituţii, legi sau regulamente este cel mult naiv. Mai ales când vine vorba de a se grupa în spatele lui Victor Ponta, armata PSD este disciplinată şi încalcă orice principiu al statului de drept.
Dacă iniţial doar am intuit teama generalizată a PSD că acel ofiţer acoperit de informaţii ar putea fi candidatul Victor Ponta, acum, după respingerea grăbită a demersului nostru, începem să avem convingerea că afirmaţiile Preşedintelui României l-au vizat direct pe Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din această toamnă”, se arată într-un comunicat de presă semnat de liderii grupurilor PNL şi PDL din Camera Deputaţilor.
PSD şi Victor Ponta au ratat, prin această atitudine, un moment deosebit de important al alegerilor prezidenţiale din această toamnă, cel al sincerităţii şi respectului faţă de opinia publică, calităţi fără de care nici un candidat la cea mai înaltă funcţie în stat nu poate cere voturile românilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii