Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegație a Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, prezentă la evenimentul aviatic Connect Route Development Forum din Italia

ro

18 Jun, 2019 13:48 1985 Marime text
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța informează că o delegație condusă de Directorul General Bogdan - Ionuț Artagea a participat în perioada 4 - 7 Iunie 2019 la  evenimentul aviatic Connect Route Development Forum, care a avut loc la Cagliari - Sardinia (Italia).

Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, forumul reprezintă o importantă întâlnire a operatorilor aerieni și a aeroporturilor din Europa, iar la acestă ediție au fost prezenți peste 600 de factori de decizie în domeniul aviației, inclusiv 65 de companii aeriene și 250 de aeroporturi.

Participarea la acest eveniment a fost importantă, atât din punct de vedere al informării referitor la obiectivele, prioritățile și schimbările ce se anunță în domeniul aviației, inclusiv noile tehnologii apărute, cât, mai ales, în ceea ce privește discuțiile cu operatorii aerieni și reprezentanții aeroporturilor din Europa, în scopul stabilirii de noi conexiuni.

În cadrul întâlnirilor prestabilite cu operatorii aerieni, delegația Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța din care au mai făcut parte Directorul Economic Horia – Mihail Acatrinei, Laurențiu Oprescu și Enache Nancu, a dus discuțiile la o finalitate relevantă pentru deschiderea / redeschiderea unor rute în perioada 2019 – 2020.

„Dintre acestea, menționăm întâlnirile cu reprezentanții Aeroportului Bergamo – în care  s-a discutat referitor la reintroducerea cursei Milano – Constanţa, având în vedere cererile pasagerilor pentru acestă destinație și cu reprezentanții Aeroportului Memmingen, un subiect de mare interes reprezentându-l cursa Munchen – Constanța.
Discuții avansate s-au purtat cu două companii aeriene importante care și-au manifestat interesul pentru deschiderea de noi rute în anul 2020.
De asemenea, în cadrul întâlnirilor au fost prezentate demersurile întreprinse pentru dezvoltarea și modernizarea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța” - au mai transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii