Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce a ieşit Alexandru Bittner din firma Brother Office Center

ro

06 Aug, 2014 02:38 2205 Marime text
În urmă cu două zile a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor SC Brother Office Center SRl, cu sediul în comuna Jurilovca, judeţul Tulcea, adoptată cu ocazia întrunirii în şedinţă.

Au participat, conform textului notificării, „asociaţii ce reprezintă întreg capitalul social, după cum urmează”: Gheorghe Negrea, Alexandru Bittner, Marian Mihai, ambii prin împuterniciţi, şi Ecaterina Voicu.
În urma deliberărilor AGA a hotărât retragerea din cadrul asociaţilor a lui Negrea şi Bittner, în condiţiile menţionate în contractele de cesiune a părţilor sociale.
Astfel, după aceste retrageri, structura capitalului social al societăţii este următoarea: Mihai Marian are 97,62% din valoarea capitalului social, iar Voicu Ecaterina 2,38%.
Alte explicaţii nu se mai dau în textul notificării rămânând un mare semn de întrebare asupra scoaterii lui Bittner din firmă.
Despre Alexandru Bittner se ştie că a fost, după cum se spune, mâna dreaptă a fostului premier Adrian Năstase în domeniul afacerilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii