Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacă țineți la viața dvs, evitați drumul spre Năvodari noaptea! (video)

ro

14 Jun, 2016 23:21 22384 Marime text
Cei mai mulți șoferi știu ce înseamnă să conduci noaptea spre Năvodari. Drumul ce unește stațiunea Mamaia de Năvodari este un real pericol. De fapt, credem că și așa este puțin spus.
 
Acest drum nu este luminat!!! Orice șofer știe ce înseamnă asta. Nu există marcaje pe drum de niciun fel! Nu există semnalizări corespunzătoare pentru a-i ajuta pe șoferi să conducă în siguranță.
 
Cine răspunde pentru un accident produs în această zonă? Pe cine să sudui și să dai vina? O uzură corozivă măcină sistemul ăsta şi oamenii lui.
 
România este o țară neiubită! Nimeni nu-și pune întrebarea cum o poate face mai frumoasă, mai bogată, cum îi poate pune mai bine în lumină valorile şi cum îi poate vindeca mai bine rănile şi cum îi poate drege neregulile. Ce să mai comentezi?
 
Vă sfătuim să aveţi mare grijă şi dacă puteţi, evitaţi să circulaţi noaptea pe acel drum dacă ţineţi la viaţa dvs! Filmuleţul este edificator!

P.S: Facem precizarea că autoturismul din care s-a efectuat filmarea avea farurile aprinse. Sistemul de iluminat al maşinii nu permite stingerea farurilor (autoturismul porneşte automat cu faza scurtă).
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gogo 17 Jun, 2016 23:03 Cred că cel care a făcut filmul a uitat să aprindă farurile și a circulat doar cu poziția, altfel nu se poate explica de ce atunci când vin mașini din sensul opus se vede lumină pe drum și în rest nu.
  • Mihai 15 Jun, 2016 15:53 Intradevar drumul este vai de el, dar masina din care s-a filmat nu are faruri?