Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 26 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un jandarm din Constanța a găsit 1500 de euro pe stradă și i-a înapoiat proprietarului

ro

12 Jul, 2021 11:45 2003 Marime text
  • A căutat cu atenție și a observat, într-un colț, un număr de telefon.
  • A sunat și la capătul celălalt a răspuns o doamnă din Mediaș care i-a spus că are o cumnată în Năvodari și că aceasta i-a povestit în lacrimi că a pierdut o suma mare de bani, undeva în drumul spre casă.
Plt. maj. Târsână Daniel, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS” Constanța a găsit pe o stradă din Năvodari o agendă în interiorul căreia se aflau 1500 de euro. 

„El este Daniel, colegul nostru care locuiește cu familia în Năvodari și în după-amiaza zilei de 06 iulie s-a dus la grădință să-l ia acasă pe Tudor, băiețelul lor de patru ani.

În drumul spre casă, pe strada Ogorului, a observat o agendă, iar în interiorul acesteia erau 1500 de euro”, transmite Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.


A întrebat persoanele care se aflau în acel moment pe stradă dacă au pierdut ceva. Pentru că răspunsul trecătorilor a fost negativ, a mai rămas în zonă încă 30 de minute pentru a vedea dacă vine cineva să revendice suma de bani.

Pentru că se grăbea, seara intra în serviciu, s-a deplasat la domiciliu și a căutat în agendă, indicii care să-l ducă către persoana care a pierdut suma de bani.

A doua zi, a căutat cu atenție în agendă și a observat într-un colț, un număr de telefon. A sunat și la capătul celălalt a răspuns o doamnă din Mediaș care i-a spus că are o cumnată în Năvodari și că aceasta i-a povestit în lacrimi că a pierdut o suma mare de bani, undeva în drumul spre casă.
 
Subofițerul s-a prezentat, i-a dat acesteia numărul de telefon și în aproximativ 10 minute a fost sunat de doamna Ileana.

S-a deplasat la domiciliul acesteia, a întrebat-o câteva date specificate în agendă și i-a înmânat suma de bani.

Aceasta i-a mulțumit lui Daniel și a mărturisit, în lacrimi, că nu mai credea că o să mai recupereze banii necesari la renovarea casei. A mai adăugat că suma de bani crede că i-a căzut din geantă când a scos o sacoșă pentru a face cumpărături.
 

„Pentru acest lucru, plt. maj. Târsână Daniel va fi propunerea noastră pentru emblema de onoare a MAI”, mai precizează Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Sursă foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii