Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cunoaşte-te mai bine printr-un seminar susţinut de Dana Tupa, la Constanţa

ro

21 May, 2016 13:01 2043 Marime text
Constănţenii sunt invitaţi la evenimentul „Bazele Ayurveda - O cale de cunoaştere către tine”. Este vorba despre un seminar aplicat, susţinut de Dana Tupa, fondator Purna Yoga Academy, Experienced Registered Yoga Teacher 500.
 
„Vom face împreună primii paşi către o formă de ştiinţă a vieţii, străveche, empirică, dar aplicabilă chiar şi în epoca modernă a computerelor”, se arată pe pagina evenimentului. Toată înţelepciunea Ayurveda are la bază echilibrul a trei Dosha (umori), şi anume: Kapha, Pitta şi Vata, acest echilibru fiind aducător de sănătate, longevitate, energie şi fericire.
 
„Determinăm constituţia personală, prin care vei înţelege mai multe despre corpul tău, felul în care este structurat, felul în care gândeşti sau ai predilecţii spre a mânca fix anumite lucruri”, conform sursei citate.
 
Cei prezenţi vor afla răspunsuri la întrebări precum „Sănătatea deplină este un deziderat greu de atins?”, „Este obligatoriu ca bătrâneţea să vină la pachet cu boala şi degradarea?”. De asemenea, participanţii vor afla informaţii interesante despre organismul uman sau despre cum se echilibrează cele trei Dosha.
 
Dana Tupa predă de nouă ani yoga în România, fiind prima persoană din ţara noastră care a obţinut cel mai înalt calificativ la Yoga Alliance International USA, E-RYT500 (Experienced Registered Yoga Teacher 500 hours).
 
Seminarul va avea loc pe 29 mai, la sediul Yoga Joy, în intervalul orar 9.30-17.00, cu pauză de prânz între 12.00-13.30. Înscrierile se fac la numărul 0720579115 - sms sau telefonic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii