Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se poate verifica rovinieta on line

ro

18 Jul, 2012 08:40 1904 Marime text

Compania Naţională  de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a pus la dispoziţia utilizatorilor un nou serviciu privind posibilitatea de verificare a valabilităţii rovinietei on-line.

Prin acest serviciu, utilizatorilor li se oferă posibilitatea de a verifica valabilitatea achitării tarifului de utilizare a reţelei de drumuri naţionale (rovinieta) la momentul căutării, după numărul de înmatriculare al vehiculului şi după numărul de identificare (seria de şasiu).

În plus,  pe lângă afişarea informaţiilor în fereastra utilitarului,  prin bifarea opţiunii ,,Afişează rezultatele în fişier pdf semnat" se poate obţine un fisier pdf care conţine informaţiile referitoare la valabilitatea rovinietei împreună cu o semnătură electronică a CNADNR - SA şi o marcă temporală (data).

În acest mod, CNADNR - SA atestă faptul că este emitentul informaţiilor înscrise în fişier şi că acestea sunt valabile la momentul specificat de marca temporală. 

Documentul pdf semnat se generează numai în cazul existenţei unei roviniete valabile în baza de date (nu este considerată rovinietă valabilă, rovinieta a cărei data de „sfârşit valabilitate” este anterioară celei la care se interoghează/generează fisierul pdf,  precum şi rovinieta a cărei dată de „început valabilitate” este ulterioară datei la care se interoghează/generează fişierul pdf

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii