Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum functiona reteaua lui Catalin Voicu

ro

08 Apr, 2010 14:04 2386 Marime text

cat_voicu_retea.jpgUn membru mărunt al reţelei uriaşe create de Cătălin Voicu, sub umbrela protectoare a lui Dumitru Iliescu, s-a decis să rupă tăcerea, speriat fiind de ultimele evoluţii ale acestui caz.

Din motive lesne de înţeles nu-i vom face publică identitatea şi-l vom numi simplu: „informatorul". Într-o primă discuţie, „informatorul" ne-a spus cum opera reţeaua, cine face parte din ea şi mai ales regulile de tip mafiot care o guvernează. De la el am aflat că Voicu nu este bolnav de inimă, stările sale de rău fiind rezultatul unor medicamente pe care acesta a fost convins să le ia, la schimb cu promisiunea că va fi salvat prin votul Senatului.

Despre modul de acţiune al reţelei a povestit şi un fost ofiţer SPP, Cornel Donisa, care i-a deranjat pe Dumitru Iliescu şi pe tovarăşul acestuia, generalul Dumitru Ciobanu. La ordinele celor doi, Donisan a fost aproape omorâ în bătaie de finul lui Cătălin Voicu, Gheorghe Rizea, şi de Ciprian Sora. Povestea lui pare desprinsă din filmele italiene despre Camorra: „Ghemuit de durere de la coastele rupte, aproape fără cunoştinţă, am fost sugrumat cu antebraţele până aproape că mi-am pierdut răsuflarea. Am fost ameninţat cu moartea, cu distrugerea şi acuzat de «Trădarea generalilor» şi a sistemului pe care ei îl reprezintă, spunându-mi că ei pot face ce vor în România şi că nu pot fi traşi la răspundere cât timp «Tătucul» şi «Bombonel» sunt la putere.

Sursa: Curentul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii