Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copilul născut iarna trecută într-o șenilată în județul Constanța a împlinit un an. Nașii, Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci i-au tăiat moțul (galerie foto)

ro

11 Jan, 2018 15:58 2540 Marime text
Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu și administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, Lucian Lungoci au participat zilele acestea la tăierea moțului băiețelului născut iarna trecută într-o șenilată care o transporta pe mama lui către spital.

În urmă cu un an, județul Constanța era sub cod portocaliu de ninsoare iar mare parte din județ era acoperit de zăpadă. Situația era destul de gravă în special în zona Băneasa-Hârșova-Dobromir.
 
Drumurile erau blocate de nămeșți iar urgențele erau rezolvare cu șenilatele. Chiar de Sf Ion o tânără din zona Dobromir-Băneasa, însărcinată în luna a noua a cerut ajutorul cadrelor medicale după ce i-a venit sorocul. Florentina Ursoi, de 20 de ani, a fost preluată de șenilată dar copilul s-a grăbit să ajungă pe lume astfel că tânăra a fost ajutată să nască de cei doi paramedici din șenilată.
 
Copilul, un băiețel perfect sănătos a primit numele Ionuț Andrei, iar pe 6 mai 2017 a fost botezat de președintele CJC, Horia Marius Țuțuianu și administratorul special al RAJDP Constanța, Lucian Lungoci.
 
La câteva zile după ce micuțul a împlinit un an, cei doi nași au mers să-i taie moțul. Cel care i-a tăiat moțul a fost președintele CJC Horia Țuțuianu.
 
Conform tradiției, pe o tavă au fost puse mai multe obiecte din care copilul să aleagă, pentru a se afla ce îi rezervă viitorul. Ionuț Andrei a ales de pe tavă cheile de la mașină, o bancnotă de 100 de lei și o carte. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii