Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control al procurorilor DNA la Poliția Locală București. Este verificat contractul de achiziție a mașinilor de topit zăpada

ro

12 Mar, 2018 09:45 1943 Marime text
Procurorii DNA efectuează astăzi un control la Primăria Capitalei, Direcția Poliției Locale. Anchetatorii verifică modul în care au fost făcute anumite achiziții dar și un concurs de angajare efectuat la Direcția Poliției Locale. 

Informația a fost făcută public de consilierul local Ciprian Ciucu. 

”DNA a ajuns la Primăria Capitalei. Cum Poliția Locală a Municipiului București este o direcție în cadrul PMB, da, putem spune că este la PMB. E vorba despre câteva achiziții și despre cum s-a desfașurat “examenul” pentru ocuparea funcției de director în cadrul Direcției de Siguranță și Ordine Publică publică din cadrul Poliției” - a precizat consilierul PNL.  


Acesta menționează că în atenția procurorilor este modul în care au fost achiziționate cele 12 mașini de topit zăpada. 

”Mașinile astea sunt luate de la același furnizor de către mai multe instituții din subordinea PMB. Li s-a cerut directorilor să le cumpere (și asta duce către vârful PMB) și, cu toate că au cam aceleași capacități, prețurile variază destul de mult, de ordinul zecilor de mii de euro. Aici au încălcat și Hotărârea CGMB care conține strategia pe salubritate în care se spune clar că obligativitatea achizitionării acestor utilaje este a operatorului de salubritate” - a precizat consilierul Ciprian Ciucu. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii