Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:36 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul Dumitru Bădrăgan, noul preşedinte al Partidului Ecologist Român

ro

17 Feb, 2014 22:08 3018 Marime text
Constănţeanul Dumitru Bădrăgan este noul preşedinte delegat al Partidului Ecologist Român (PER). Decizia a fost luată în contextul Biroului Permanent Naţional şi al Biroului Executiv Naţional, evenimente desfăşurate week-end-ul trecut, la Braşov, acolo unde fostul lider al PER, Dănuţ Pop, a semnat delegarea pentru Bădrăgan la conducerea partidului.
Amintim, în acest context, că PER va merge singur în cursa pentru europarlamentarele din acest an, iar primul candidat al partidului pe lista pentru Parlamentul European este Dumitru Bădrăgan.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • roxana 18 Feb, 2014 12:17 De ce nu candideaza acest domn la Primaria Constanta? Ar putea fi un contra-candidat puternic al lui Mazare!!!
  • Dan 17 Feb, 2014 23:06 Sotia mea era director la o gradinita din Constanta. Acest OM cu un mare caracter, avea copilul, la gradinita respectiva. Lipsurile administrative erau mari. Acest om a donat gradinitei,un grilaj metalic la etajul 1 sa nu cada copiii pe ferestra vara, un televizor color, un covor persan, dupa care....culmea culmilor, din cauza climatului nefavorabil din gradinita, un sabotaj al subalternelor impotriva directoarei, si-a retras copilul. M-a marcat profund,o raritate. Nu a revendicat nimic, totul a fost donatie gratuita !