Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidul Republican organizează ședința Biroului Politic Național la Constanța UPDATE. Strategii politice și pregătiri pentru anul electoral 2024 (VIDEO)

ro

02 Sep, 2023 10:58 1460 Marime text
 
UPDATE 4

A luat cuvântul și Dumitru Badragan.

Încercăm să tragem un semnal încă de când George Simion a spus că se va opune puterii politice. Această alianță este una puternică pentru că propune un proiect pentru România. Am avut consultare publică în ceea ce privește programul Construim România. Acest proiect presupune implicarea tinerilor în politică. România trebuie să cunoască în 2024 rânduri de alegeri în care oamenii noi să se implice în politica la nivelul municipiului și județului Constanța.  


UPDATE 3 

Nicolae Vlahu a luat cuvântul. Acesta și-a exprimat bucuria că Partidul Republican a ales Constanța pentru acest eveniment.

Pe mine mă bucura faptul ca Partidul Republican a ales Constanța pentru acest eveniment. Vom avea caravana medicală AUR în perioada 11-16 septembrie în Constanta, 13-14 septembrie în Cobadin, iar 15-16 septembrie în Peștera. Vor fi puse la dispoziția cetățenilor servicii medicale gratuite. Toată lumea este așteptată, a punctat Vlahu. 


UPDATE 2 

A luat cuvântul Marian Cușa, președintele Partidului Republican Român.

Acesta a vorbit despre problema drogurilor. 

Problema drogurilor este una de siguranță națională. Organele abilitate ar trebui să acționeze și să prevină, nu să reacționeze. Legile nu sunt bine făcute. Ne dorim ca atât la nivel parlamentar cât și la nivel de guvern să existe politici pentru combaterea drogurilor. Trebuie să acționăm responsabil și lucrăm la o strategie pentru a o pune în dezbatere publică. Trăim un moment trist pentru democrație.


UPDATE 1 

La eveniment iau parte Nicolae Vlahu, candidat AUR alegerile Europarlamentare, Dumitru Badragan, coordonator județul Constanța AUR, Ionel Petre, secretar general Partidul Republican din România, Marian Cucșa, presedinte Partidul Republican din România și Ionel Ciupe, prim-vicepreședinte Partidul Republican din România.


Partidul Republican din România organizează sâmbătă, 2 septembrie, la Constanța, Biroul Politic Național.

Evenimentul va avea loc în Stațiunea Olimp la Hotelul Cocor.

Pe agenda ședinței Biroului Politic Național se vor afla următoarele puncte: situația politică la zi, numirea noilor președinți ai filialelor județene, analiza activității filialelor, strategia de dezvoltare a partidului, precum și pregătirea anului electoral 2024.

Începând cu ora 13:00, președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, va susține o conferință de presă împreună cu membri din conducerea națională și cea județeană a partidului. 


Citește și:

LIVE VIDEO-TEXTAUR Constanța, în conferință de presă. Sunt prezentate inițiativele legislative ale AUR în Parlament

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii