Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO-TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. Sunt prezentate inițiativele legislative ale AUR în Parlament

ro

30 Jun, 2023 13:05 1752 Marime text
Azi, 30 iunie 2023, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Constanța susține o conferință de presă. 

La eveniment participă Dumitru Badragan, purtător de cuvânt Aur Constanța, deputat de Dolj, Daniel Gheba, Alexandru Dogaru, președinte Organizația de Tineret și Președintele Organizației Cernavodă, Cătălin Marian Apostol.

Astăzi sunt prezentate inițiativele legislative ale AUR în Parlament. Unul dintre aceste proiecte este inființarea Muzeului Golgota Bucovinei.

De asemenea, AUR consideră că reforma pensiilor speciale este doar una de fațada, proiect pasibil sa fie declarat neconstituțional.

Sunt prezentate inițiativele legislative ale AUR în Parlament. 

Reprezentantul organizației de tineret, Alex Dogaru a luat cuvântul. 

La nivelul Organizației Municipale de Tineret sunt 15 tineri, iar la nivel județean s-a decis constituirea grupurilor de inițiativă la nivel de tineret. 

Deputatul Daniel Gheba, deputat de Dolj anunță programul Vara Românilor, care va angrena toți parlamentarii partidului care vor merge în toată țara și vor discuta cu cetățenii în cadrul unor audiențe.

Pe 22 iulie la Arenele Romane, AUR va prezenta lista pentru europarlamentare și implicit va marca începerea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. 

Cătălin Apostol, președintele AUR Cernavodă spune că a ales să se implice în dezvoltarea economică a orașului din calitatea de membru AUR.

Apostol spune că organizația este deschisă tuturor categoriilor sociale și de vârstă, iar pe viitor organizația din Cernavodă va veni cu soluții la problemele orașului, care nu sunt puține iar centrala nucleară nu este suficientă, daca nu se vor materializa și alte oportunități.


Citește și: LIVE VIDEO+TEXT.Conferință la Partidul AUR, filiala Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii