Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„A fost dus la spitalul de Psihiatrie” Constănţeanul Cezar Avrămuţă, dat dispărut pe Facebook

ro

14 Jun, 2015 10:01 1942 Marime text
 
Cezar Avrămuță, devenit celebru drept „stegarul dac” după manifestările din Piața Universității, ar fi dispărut.

„Vineri, 12.06.2015 , CEZAR AVRĂMUȚĂ a fost imobilizat, încătușat de catre organele de poliție și dus la Spitalul de Pshiatrie, Obregia undeva în cartierul BERCENI. Până în prezent nimeni nu a reușit să ia legătura cu acesta pentru a vedea starea lui. Nu se cunoaște cât de adevărate sunt informațiile că a fost bătut cu bestialitate", transmite Dumitru Biliuță pe pagina de Facebook a stegarului dac, potrivit dcnews.ro.

„Stegarul dac a fost ridicat de pe stradă cu forța de către Poliție pe data de 12 iunie, între orele 16.00-17.00, din zona Casa Radio. A fost dus cu o salvare într-o direcție necunoscută fără a mai răspunde la telefon. Din cercetările făcute ulterior, el se găsește la Spitalul de Psihiatrie Obrejia, fără a fi permisă vitiza sau o convorbire cu acesta, deși era perfect sănătos", se mai arată într-unul dintre mesaje.

Stegarul dac, nicio postare din dimineața zilei de 12 iunie În condițiile în care zi de zi avea cel puțin o postare pe Facebook, începând cu data de 12 iunie, stegarul dac nu a mai scris nimic pe rețeaua de socializare.


Citește și S-A URCAT PE CLĂDIREA CSM. CONSTĂNŢEANUL CEZAR AVRĂMUŢĂ A PROTESTAT DIN NOU

Sursa: dcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii