Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cezar Avrămuță, din Constanța, cunoscut ca „stegarul dac”, a escaladat sediul Înaltei Curți pentru a protesta împotriva sistemului judiciar (video)

ro

23 Jul, 2021 16:32 4196 Marime text
  • Cezar Avrămuță, din Constanța, cunoscut ca „stegarul dac”, s-a cățărat, vineri dimineața, pe fațada clădirii Înaltei Curți de Casație și Justiție.
Constănțeanul Cezar Avrămuță, cunoscut ca „stegarul dac”, s-a cățărat, vineri dimineața, pe fațada clădirii Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru a-și exprima nemulțumirile legate de funcționarea sistemului judiciar.

Protestatarul a transmis pe pagina sa de Facebook negocierile purtate cu reprezentanții poliției.
 
Cezar Avrămuță ține tricolorul României într-o mână, iar cu cealaltă se ține de gratiile de la mezanin, arată imaginile. Înalta Curte de Casație și Justiție transmite că s-a asigurat intervenția promptă a organelor de ordine publică, precum și a unor echipaje de ambulanță și pompieri, pentru a asigura în primul rând siguranța persoanei implicate, precum și pentru asigurarea ordinii publice.
 
 

Despre Cezar Avrămuță

”M-am născut” (în fapt mama a făcut chestia asta) la Constanța în 1967, pe 7 februarie, cam pe la ora 1.15 noaptea, într-o iarnă cumplită.

Abia a reușit salvarea să o ducă pe mama la spital, după care circulația s-a blocat din cauza viscolului câteva zile.

Sunt deci, cal de foc și vărsător, cu ascendent în plin scorpion (pentru cine știe câte ceva despre zodiace)., se autocaracterizează Cezar Avrămuță.





Sursa foto-video: Facebook/ Cezar Cătălin Avrămuță(stegarul dac samuraiul dac)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii