Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:21 25 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Un individ a ajuns pe mâna procurorilor după ce şi-a hărţuit şi ameninţat fosta iubită pentru a se întoarce la el

ro

02 Sep, 2016 17:02 1925 Marime text
Un bărbat a fost reţinut de procurorii constănţeni, el fiind acuzat de săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, hărţuire, influenţarea declaraţiilor şi încălcarea măsurii privind interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu victima.

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, s-ar părea că “la datele de 07.08.2016, respectiv 21.08.2016, inculpatul a agresat-o pe persoana vătămată J.A.V, lovind-o cu pumnii şi picioarele pe corp.

În perioada 07.08.2016 – 26.08.2016, inculpatul, în mod repetat, a ameninţat-o pe persoana vătămată J.A.V, în mod direct cât şi prin intermediari, respectiv membrii familiei acesteia, cu acte de violenţă şi cu suprimarea vieţii. În aceeaşi perioadă inculpatul s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate, a împiedicat-o să se deplaseze cu autoturismul personal, i-a adus o coroană funerară cu înscrisuri explicite („LACRIMI, DURERE, ALINA”). Prin telefon, inculpatul i-a adus persoanei vătămate ameninţări cu acte de violenţă şi suprimarea vieţii, cu scopul de a o determina să revină la relaţia anterioară cu inculpatul.

În mod repetat, inculpatul i-a cerut persoanei vătămate să revină asupra declaraţiilor date cu ocazia depunerii plângerii penale de către aceasta la poliţie împotriva inculpatului.

În datele de 26.08.2016 şi 01.09.2016, inculpatul a încălcat cu rea – credinţă măsura de protecţie dispusă de Judecătoria Constanţa prin sentinţă civilă, prin aceea că a contactat-o telefonic, aducându-i ameninţări cu acte de violenţă şi suprimarea vieţii, deşi era obligat să păstreze o distanţă de 50 de metri faţă de persoana vătămată, precum şi să nu o contacteze telefonic, electronic, prin corespondenţă sau în orice alt mod.”, se mai arată în comunicatul procurorilor.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat instanţei de la Judecătoria Constanţa care va decide dacă îl trimite sau nu după gratii pentru următoarele 30 de zile.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii