Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Trei bărbaţi agresivi s-au ales cu ordine de protecţie provizorii

ro

04 Feb, 2019 11:08 729 Marime text
Noi ordine de protecție provizorii au fost emise de polițiștii constănțeni, duminică, după ce trei femei au cerut ajutorul agenţilor.
 
Astfel, la data de 3 februarie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, cu privire la producerea unui conflict la domiciliul propriu. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, soțul femeii în cauză, care s-a manifestat agresiv față de soția sa. În urma cercetărilor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință.
 
Tot duminică, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 32 de ani, din Constanța, cu privire la producerea unui conflict la domiciliul propriu. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, concubinul femeii în cauză, care, pe fondul unui conflict verbal spontan, și-a agresat fizic concubina.
     
La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 69 de ani, din Constanța, cu privire la producerea unui conflict la domiciliul propriu. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, fiul femeii în cauză, care, pe fondul unui conflict verbal spontan, și-a agresat fizic mama.
 
În toate cauzele, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii