Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A încălcat ordinul de două ori! Scandal în Mangalia! Bărbat reținut pentru violență în familie și încălcarea ordinului de protecție

ro

06 Dec, 2022 15:34 1179 Marime text

Reținut pentru violență în familie și încălcarea ordinului de protecție! 

La data de 4 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 44 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul acesteia, de 54 de ani, bărbatul ar fi agresat-o fizic.

Deplasați la fața locului, polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, constatându-se faptul că există un risc iminent asupra vieții și integrității femeii, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, bărbatul fiind obligat să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de soția sa.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie., informează IPJ Constanța. 

La aceeași dată, respectiv la data de 5 decembrie a.c., bărbatul a încălcat, de 2 ori, ordinul de protecție provizoriu împotriva sa, în sensul că s-a deplasat la domiciliul conjugal, unde se afla soția sa.

În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe bărbatul în cauză pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii