Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Ordine de protecție provizorii, emise de poliţişti unor agresori băuţi

ro

01 Feb, 2019 14:43 932 Marime text

Trei bărbaţi băuţi s-au ales cu ordine de protecţie provizorii după ce au agresat trei femei.

Astfel, potrivit IPJ Constanţa, la data de 1 februarie a.c., în jurul orei 01:40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați telefonic de către o femeie, din localitatea  Cumpăna, județul Constanța, cu privire la producerea unui scandal care ar fi avut loc la domiciliul său.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, soțul femeii în cauză, care manifesta o atitudine agresivă față de soția acestuia.

În urma cercetărilor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, tânărul fiind evacuat din locuință.
 
Totodată, la data de 1 februarie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au fost sesizați telefonic de către o femeie, din Constanța, cu privire la faptul că la domiciliul său are loc un scandal în familie.
         
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, soțul femeii în cauză, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și-ar fi agresat soția, adresându-i acesteia expresii și cuvinte jignitoare.
         
În urma analizării situației de fapt, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință.
 
Un alt caz a avut loc joi, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție fiind sesizați telefonic de către o femeie, din municipiul Constanța, care a relatat despre faptul că la domiciliul său are loc un scandal.
         
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, fratele femeii în cauză, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și-ar fi amenințat sora cu acte de violență.
         
În urma cercetărilor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii