Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Mandate de arestare preventivă pentru trei tineri din Valu lui Traian, bănuiți de furturi

ro

11 May, 2018 16:48 4396 Marime text
Judecătoria Constanța a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pe numele celor trei tineri, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, cercetați sub aspectul săvârșirii a 19 infracțiuni de furt din auto și din locuință.

Reamintim că, în urma a două percheziții domiciliare desfăşurate la persoane bănuite comiterea mai multor infracțiuni de furt din auto, furt din locuinţă și distrugere, trei persoane au fost reţinute de poliţiştii constănțeni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reținut în sarcina celor trei tineri, doi în vârstă de 19 ani, respectiv 20 de ani, toți din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, 17 infracțiuni, din care 5 de furt calificat, 7 de tentativă de furt calificat și 5 de distrugere, fapte comise în intervalul 24 aprilie-7 mai a.c., pe raza municipiului Constanța. Polițiștii au stabilit că tinerii în cauză sunt autorii a altor două infracțiuni de furt calificat, fapte comise în localitatea Valu lui Traian, județul Constanța.

Citește și:

Percheziții în județul Constanța la suspecți de furturi. Trei persoane au fost reținute
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii