Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa, bike-friendly pe harta lumii Cine poate participa la Turul Dobrogei

ro

26 Jan, 2016 19:37 2179 Marime text
Clubul Bilal Constanţa a semnat un parteneriat cu Internaţional Students Association şi Skirbike Constanţa, ce are drept scopuri dezvoltarea ciclismului în Dobrogea şi realizarea a trei evenimente de tradiţie: Turul Dobrogei, Papergirl Constanţa şi Skirtbike Constanţa. De asemenea, are drept scop şi evidenţierea zonală a Constanţei ca un punct bike-friendly pe harta lumii.
 
Turul Dobrogei se va desfăşura pe o perioadă de trei zile şi va include etape extrem de atractive, care includ probe de fond, de contratimp individual şi de circuit. Pot participa ciclişti din toate categoriile de vârstă, de la şase la 69 de ani, atât sportivi licenţiaţi, cât şi cei amatori.
 
Papergirl îşi propune continuarea tradiţiei de popularizare a artei urbane şi a artiştilor locali în rândul publicului larg, în timp ce Skirtbike Constanţa duce promovarea ciclismului feminin la un alt nivel. SkirtBike este un concept popular care reuneşte toate doamnele şi domnişoarele iubitoare de mişcare, de libertate şi de biciclete. În fiecare an, defilarea colorată pe două roţi are loc pentru a promova bicicletă ca pe o alternativă elegantă de a ne deplasa şi de a ne menţine sănătatea.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii