Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colectiv Loredana Dărescu a fost înmormântată astăzi

ro

22 Nov, 2015 21:29 8653 Marime text
Loredana Dărescu, în vârstă de 29 de ani, din Brăila, rănită în club Colectiv, a fost înmormântată astăzi, slujba fiind oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu Episcopul „Dunării de Jos”, ÎPS Casian Crăciun.
 
A fost internată la Spitalul de Arşi din capitală, iar pe 10 noiembrie, a fost transferată la un spital din Germania unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Din păcate, Loredana şi-a dat ultima suflare pe patul de spital trei zile mai târziu.
 
„Prin moartea lor violentă, aceşti tineri sunt nişte martiri. Dar-ar Dumnezeu ca El să îi primească în Împărăţia Sa. Toţi aceşti tineri care au murit în tragedia colectivă sunt nişte sfinţi pentru părinţii lor. Lecţia pe care aceşti copii o dau este aceea de a fi mai solidari, mai buni şi mai înţelepţi. Familiile din Brăila şi Galaţi care şi-au pierdut copiii în foc au legături foarte apropiate cu biserica. Mesajul lor, este de a ne uni în a apăra viaţa, de a ţine tinerii mult mai aproape şi a face mai mult pentru ei. Fără tineri nu e nici ţară, nici popor, nici biserică. Să învăţăm să redevenim o familie" a spus ÎPS Casian Crăciun la predică, potrivit adevarul.ro.
 
Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii