Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:21 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine administrează afacerile lui Gheorghe Copos de la Ana Hotels şi Athenee Palace după demisia sa

ro

29 Jul, 2014 03:30 2311 Marime text
Ieri au fost publicate în Monitorul Oficial al României hotărârile Consiliilor de Administraţie de la Ana Hotels şi Athenee Palace ca urmare a demisiei din funcţia de preşedinte-director general al celor două societăţi a lui Gheorghe Copos.

Astfel, Consiliul de Administraţie de la Ana Hotels arată, la articolul 1, că în unanimitate „a luat act de demisia domnului Gheorghe Copos”, iar la articolul 2 că ambii administratori hotărăsc că „doamna Copos Alexandra este aleasă ca preşedinte al Consiliului de Administraţie-director general al Ana Hotels-SA”.
Potrivit aceleiaşi notificări publicate ieri în Monitorul Oficial, „se numeşte în mod provizoriu ca administrator-vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie, până la desfăşurarea primei adunări generale a acţionarilor, dl Taban Ion, născut în anul 1956.”
Trasă la indigo situaţia este similară, cu referire la Gheorghe Copos, Alexandra Copos şi Taban Ion, şi pentru Athene Palace-SA. Reamintim că Gheorge Copos a fost condamnat la închisoare cu executare în cazul "Dosarului Transferurilor".

Ti-a placut articolul?

Comentarii