Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cetățean belgian, dat în urmărire pentru comiterea mai multor infracțiuni, depistat și reținut la Constanța

ro

12 Dec, 2018 09:28 1560 Marime text
Un cetățean belgian, dat în urmărire pentru comiterea mai multor infracțiuni a fost depistat și reținut la Constanța. 

Suspectul va fi prezentat astăzi în fața magistraților din cadrul Curții de Apel Constanța pentru punerea în executare a mandatului european de arestare emis pe numele lui. 

Potrivit unor surse, bărbatul este cercetat în mai multe dosare, pentru mai multe fapte, printre care viol și tentativă de omor. 

UPDATE. Oficial de la Imigrări 

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului Constanța au desfăşurat, la data de 11 decembrie a.c., o acțiune pe linia prevenirii și combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competență.
 
În cadrul acțiunii a fost depistat, un bărbat de 34 de ani, din Belgia, dat în urmărire internațională, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare, de către autoritățile belgiene. Acesta a fost predat polițiștilor de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale potrivit competențelor. 

UPDATE: Oficial de al IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 12 decembrie a.c., polițiștii constănțeni l-au prezentat magistraților Curții de Apel Constanța pe cetățeanul belgian, în vârstă de 34 de ani, identificat de lucrătorii IGI - Serviciul Imigrari Constanța în baza unui mandat internațional de arestare, acesta primind mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, fiind introdus în CRAP al IPJ Constanța. Cetățeanul belgian, căutat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni contra persoanei și patrimoniului pe teritoriul Belgiei, a fost inițial reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, după prezentarea în fața Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Ulterior, cetățeanul belgian va fi extrădat către autoritățile belgiene conform procedurilor legale în ceeea ce privește cooperarea juridică internațională.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii