Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce dorea să introducă ilegal în ţară un cetăţean din Vietnam

ro

27 Oct, 2016 14:18 2153 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Aeroport Mihail Kogălniceanu și Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au depistat şi confiscat 20.000 de ţigarete cu timbru vietnamez, pe care un cetăţean din Vietnam intenţiona să le introducă ilegal în ţară.
 
Ieri, în jurul orei 15.10, în PTF Aeroport Mihail Kogălniceanu s-a prezentat pentru a intra în ţară, cu o cursa din direcţia Istanbul, cetăţeanul vietnamez P.N., în vârstă de 46 de ani. După controlul documentelor de calatorie, cel în cauză şi-a ridicat bagajul de cală şi a declarat autorităţilor vamale că nu deţine bunuri interzise deţinerii şi transportului.
 
Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul aeroportului au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra bagajelor bărbatului, ocazie cu care au descoperit, în două cutii de carton voluminoase, 20.000 de ţigarete cu timbru de Vietnam, marca Thang Long.
 
Ţigările, în valoare de 10.000 de lei, au fost confiscate de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, care vor continua cercetările în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii